鹿肉ジビエと自然派ワインを堪能|本厚木・伊勢原・海老名で味わう大人の隠れ家Otello
- Mikio Shigeta
- 10月4日
- 読了時間: 1分
北海道の大自然で育った蝦夷鹿(えぞしか)。

10月の猟解禁とともに、一年で最も美味しい季節を迎えます。
肉質は驚くほど柔らかく、鮮やかなピンク色。
ジビエ特有の力強さを持ちながらも、繊細で上品な味わいが魅力です。
口当たりのやさしい自然派ワインと合わせれば、素材の持つ柔らかさが引き立ち、
ドッシリとしたニューワールドの赤ワインと合わせれば、力強いマリアージュを楽しめます。
秋の訪れとともに旬を迎える蝦夷鹿を、ぜひこの機会にご堪能ください。

Ezo Venison from Hokkaido
In October, hunting season opens in Hokkaido, bringing with it the most delicious time of year for Ezo venison.
The meat is tender with a beautiful pink hue—delicate and refined, yet full of the rich character unique to game.
Pair it with a gentle natural wine to highlight its softness,
or enjoy it with a bold New World red for a powerful and satisfying marriage of flavors.
This autumn, savor the seasonal bounty of Ezo venison at its very best.





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